Termeni si conditii

https://creditcapital.ro (denumit in continuare “Site-ul”) apartine societatii comerciale Credit Capital Expert HR SRL, cu sediul in Bucuresti, Sectorul 3, Calea Calarasilor nr. 244, bl.S21, sc.2, ap.34. inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/8986/2017, CUI: 37741054. 

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza Site-ul. Site-ul cuprinde si diverse domenii si sub-link-uri apartinand societatii comerciale CREDIT CAPITAL EXPERT HR SRL („Societatea”).
Accesul si folosirea Site-ului se face in termenii si conditiile de mai jos. Folosirea Site-ului, inregistrarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea fara obiectii sau rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care rezulta din acceptarea acestora. Serviciile oferite de Site sunt rezervate persoanelor fizice si juridice. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi modificate de catre Societate in orice moment, fara instiintarea in avans a utilizatorului. Utilizatorul (termen prin care intelegem persoana fizica sau juridica care foloseste Site-ul) va putea accesa in permanenta termenii si conditiile de folosire a serviciilor pentru a le putea verifica in orice moment.
ACCES
Folosirea Site-ului este permisa pentru oferirea si obtinerea de informatii. Orice folosire in alte scopuri decat acesta este interzisa. Pentru a accesa Site-ul, produsele, serviciile si informatiile puse la dispozitie pe Site aveti nevoie de acces la internet. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru siguranta acestui Site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
REGULI DE FOLOSIRE
Societatea sau terte parti pot oferi autorizat, prin intermediul Site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse de internet. Societatea nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale existente pe site-urile respective. Societatea nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupus cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. Societatea isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a cere pedepsirea conform legilor in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea Site-lui, a continutului sau sigurantei acestuia sau incercarea de a ataca sau compromite Societatea sau pe partenerii sai, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu Site-ul este de competenta instantelor competente din Romania.
Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, stocarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor aflate pe acest Site
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui Site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Societatii sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Societatii care nu sunt publice, fara autorizatie
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate pe Site pentru distribuirea lor pe liste de trimitere de e-mail sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale

CONFIDENTIALITATE

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre www.creditcapital.ro va fi folosita doar in conformitate cu Politica de Confidentialitate publicata pe www.creditcapital.ro.

INREGISTRARE, PAROLE SI RESPONSABILITATI

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul  www.creditcapital.ro, va obligati sa:

1) oferiti date reale, complete si corecte despre dumneavoastra asa cum este cerut in formularul de contact de pe Site;
2) pastrati si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inscriere pentru a fi adevarate, exacte si complete. Sunteti de acord sa faceti aceasta eventuala completare in cel mult 10 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.
Daca veti oferi informatii care nu sunt reale, sunt inexacte sau incomplete, Societatea are dreptul sa va atraga raspunderea, dumneavoastra fiind obligat sa reparati orice paguba, de orice natura, pe care ati produs-o Societatii si/sau Site-ului si totodata sa aparati Societatea fata de orice pretentii ale tertilor, de orice natura, pornite din actiunile de care dvs va faceti vinovat. De asemenea,  www.creditcapital.ro nu raspunde in nici un mod de informatiile si datele publicate, difuzate sau trimise de catre vizitatorii sai. Cu toate acestea, Societatea isi rezerva dreptul ca oricand, unilateral, sa verifice acuratetea si corectitudinea informatiilor oferite de catre dumneavoastra si sa actioneze in consecinta, potrivit celor de mai sus.


DISPONIBILITATEA SI CALITATEA SERVICIULUI
Societatea isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile oferite pe Site, cu sau fara un anunt in avans. Societatea nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau oprirea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului. Intelegeti si sunteti in mod expres de acord ca folosirea Site-ului se face pe propria dumneavoastra raspundere si totodata ca serviciile sunt oferite potrivit principiului „asa cum sunt disponibile”.

 
LIMITAREA RASPUNDERII
Societatea nu ofera nicio garantie ca:
informatiile vor implini toate solicitarile dumneavoastra

 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori (din motive care nu tin de  www.creditcapital.ro ci de factori externi)
 • rezultatele care se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
 • calitatea oricaror servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele dumneavoastra. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul  si retelei de pe care se acceseaza Site-ul  de orice alte pierderi de date, care ar rezulta  din descarcarea de informatii  si servicii oferite pe Site. Societatea nu fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, posibilitati de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Societatea a fost informata in avans de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
 • folosirea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor Site-ului
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii cumparate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe Site
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului
 • orice alta problema legata de serviciile Site-ului

Societatea nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui Site sau ale continutului sau.


CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,  societatea comerciala CREDIT CAPITAL EXPERT HR S.R.L  are obligatia de a administra cu buna-credinta, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mentionate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, si servicii de comunicatii electronice. Dumneavoastra sunteti in mod expres de acord cu oferirea de informatii catre Site, in mod corect, cu buna credinta si conform realitatii, si autorizati folosirea de catre Societate a acestor informatii. Prin trimiterea de informatii catre Site se intelege oferirea, in cazul persoanelor fizice, a urmatoarelor: nume, prenume, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), email, iar in cazul persoanelor juridice a urmatoarelor: datele si elementele de identificare ale companiei, precum si, in cazul ambelor situatii, trimiterea unor materiale, incluzand, exemplificativ, mesaje, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video, utile Societatii pentru prestarea Serviciilor mentionate pe Site. Trimiterea de informatii catre Site reprezinta acceptul utilizatorului acordat Societatii ca, liber de orice obligatie privind achitarea unei plati si/sau remuneratii, neexclusiv si pe termen nelimitat, sa prelucreze aceste informatii prin orice mijloace, prin operatiuni precum: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, copierea, folosirea, distribuirea/transferul catre terti, inclusiv in strainatate, catre alti distribuitori si contractori locali si din strainatate cu care Societatea este in relatii contractuale. Societatea asigura pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal si a celorlalte informatii. Aceasta obligatie nu se aplica in cazul informatiilor dezvaluite de catre dumneavoastra deliberat unor terti. Astfel, Societatea nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale din proprie initiative intr-un comentariu public, pe oricare dintre paginile site-ului. Societatea pastreaza informatiile trimise de catre dumneavoastra in baza de date si in conditii de siguranta, le prelucreaza conform legii, cu buna-credinta, in scopuri legitime, pentru furnizarea serviciilor sale. Aceste informatii vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost oferite si nu vor face obiectul unor servicii nedeclarate pe Site la momentul trimiterii. Pe viitor aceste informatii ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra sau, dupa caz, sa desfasuram viitoarea noastra relatie. Prin participarea la unele servicii ale Site-ului, sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Societate, partenerii contractuali ai Societatii, alte companii din acelasi grup cu Societatea, furnizori de servicii si bunuri. Conform prevederilor legale aveti dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un email la adresa [email protected]  sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta a Societatii  din Bucuresti, Sectorul 3, Calea Calarasilor nr.244,bl.S21,sc.2,ap.34. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Intelegeti si sunteti de acord ca opunerea la folosirea acestor informatii reprezinta imposibilitatea oferirii serviciilor de catre Societate si o absolva pe aceasta de orice raspundere in acest sens. Societatea nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Daca utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, Societatea isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale publice si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea Societatii, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi folosite in orice scop de catre Societate, fara obligatia de a acorda despagubiri pentru folosirea lor.


DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
Societatea ofera acces liber la Site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru toate informatiile aflate pe acest Site este detinut de Societate sau de afiliatii/partenerii sai. Nici un material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, in totalitate sau modificat fara acordul explicit, in avans si scris al Societatii. Continutul acestui Site, textele, grafica, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Societatii sau a afiliatilor/partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest Site ale altor site-uri sau invers, fara un acord in avans scris al Societatii. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul anterior scris al Societatii, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care Site-ul ar putea fi legat, pentru materialele publicate pe acest Site de catre alte persoane decat cele autorizate de Societate si isi rezerva dreptul de a solicita pedepsirea conform legilor in vigoare a oricarei actiuni de acest fel.