Asigurarea de sanatate pentru angajati

Asigurarea de sanatate este unul dintre beneficiile extrasalariale importante pe care il poti oferi angajatilor, in scopul motivarii si fidelizarii acestora. In plus, posibilitatea preluarii in asigurare a membrilor familiilor angajatilor (sot / sotie, copii), respectiv asigurarea unui confort sporit acestora, contribuie la atragerea specialistilor valorosi din piata, retentia angajatilor cheie si fidelizarea membrilor echipei.

Beneficii pentru angajator:

Facilitati fiscale. Este o cheltuiala deductibila conform legii in limita a 400 de euro/an/angajat, in concluzie, efortul financiar pe care il va realiza compania ta este unul rezonabil.

Flexibilitatea produsului iti permite sa achizitionezi pachete motivationale diferentiate, in functie de nevoile specifice companiei si angajatilor tai.

Fidelizarea angajatilorsi pastrarea acestora in cadrul organizatiei. Le vei oferi angajatilor tai un confort psihic sporit, stiind ca pot avea acces oricand la servicii medicale de calitate. Optional, se pot asigura si membrii familiei angajatilor tai (sot/sotie, copii), acesta constituind un beneficiu suplimentar pentru acestia.

Beneficii pentru angajat:

Beneficii net superioare celor aferente abonamentelor medicale. Asigurarea acopera un numar nelimitat de servicii medicale in regim ambulatoriu si de interventii chirurgicale, in functie de problemele de sanatate ale angajatilor

Experienta civilizata a mersului la doctor, fara birocratie si cheltuieli inutile

Acces la servicii medicale de inalta calitate, la cei mai buni specialisti , la aparatura si echipamente performante, de ultima generatie.

Acoperire nationala. Acces la o retea extinsa de locatii ale partenerilor medicali ai firmei de asigurare (cca 750) : centre medicale, clinici,cabinete medicale, servicii de ambulanta si spitale. 

Posibilitatea de alegere a furnizorului de servicii medicale (conform conditiilor de asigurare) si acces direct la consultatii, indiferent de specialitatea solicitata, fara trimitere de la medicul de familie sau medicul generalist

Posibilitatea preluarii in asigurare a membrilor familiei (sot/ sotie, copiii), asigurandu-le astfel acestora accesul la servicii medicale de calitate superioara