Politica de confidentialitate

Siguranta datelor tale conteaza

Adresa noastra WEB este  https://creditcapital.ro.

Incercam sa colectam minimul de date necesar pentru a-ti oferi o experienta placuta si depunem toate eforturile pentru a asigura securitatea acestor datelor tale.

Incepand cu 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice prin prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, regulament care este aplicat de toate statele Uniunii Europene.
Prin urmare, te informam in continuare asupra drepturilor tale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Credit Capital Expert HR SRL prelucreaza datele cu caracter personal in scop legal, in scop de informare si de marketing direct, pentru a te tine la curent cu noile noastre produse si servicii conform cautarilor tale efectuate in site-ul nostru, dupa abonarea ta la alertele noastre, oferindu-ne acordul de procesare al acestora.
Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal il reprezinta prestarea serviciilor catre persoanele fizice sau juridice care solicita acest tip de servicii si care accepta termenii si conditiile de pe site.
Privitor la scopul de marketing direct, te asiguram ca selectam si analizam datele cu caracter personal precum: nume, prenume, adresa, adresa mail, numar telefon pentru a putea lua legatura cu tine cu usurinta.
Pentru a determina perioada prelucrarii datelor personale, luam in calcul perioada contractuala pana la expirarea obligatiilor legale sau termenele de arhivare – pentru clientii persoane juridice, iar pentru persoanele fizice – un termen de 10 zile de la primirea unei cereri specifice, semnata si datata, transmisa la sediul nostru din Bucuresti, Sectorul 3, Calea Calarasilor nr.244,bl.S21,sc.2,ap.34.

 

Drepturile tale

 • Dreptul de acces – ai dreptul sa obtii de la noi o confirmare de prelucrare a datelor cu caracter personal si daca doresti, informatii privind modalitatea in care acestea sunt prelucrate
 • Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul sa iti primesti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat, date care pot fi transmise direct altui operator, daca este posibil din punct de vedere tehnic
 • Dreptul la opozitie – cand prelucrarea datelor cu caracter personal are ca scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment.
 • Dreptul la rectificare – ai dreptul la corectarea datelor cu caracter personal inexacte
 • Dreptul de a fi uitat (stergerea datelor) – ai dreptul de a solicita stergerea datelor personale pentru urmatoarele motive: nu mai sunt necesare in indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate si prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii acestora; datele au fost prelucrate ilegal etc.
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Iti poti exercita aceste drepturi trimitand o cerere scrisa, semnata si datata, la sediul nostru din Bucuresti, Sectorul 3, Calea Calarasilor nr.244, bl.S21, sc.2, ap.34.

Ce date colectam?

 

 • Date de identificare: nume, prenume, adresa, varsta
 • Date de contact: adresa de e-mail, numere telefon, localitatea de domiciliu etc.
 • Date de tranzactionare: detalii referitoare la plati si achizitii din site-ul nostru
 • Date tehnice: date de logare, IP, tip si versiune browser, setare fus orar si locatie, sistem operare, platforme de pe dispozitivele folosite pentru a ne accesa site-ul
 • Date marketing si comunicare

NU colectam si NU prelucram nicio data sensibila ce se refera la: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale etc.
Utilizand site-ul nostru, iti putem colecta automat date tehnice si actiuni de navigare, prin utilizarea de fisiere cookie si tehnologii similare. Citeste politica noastra care vizeaza fisierele cookie.
Surse terte: Exista posibilitatea primirii de date cu caracter personal din surse terte sau publice, spre exemplu: Google, Facebook, Tawk.to, Registrul Comertului etc.
Datele tale cu caracter personal vor fi utilizate numai pentru a te informa in legatura cu noi lansari de servicii ale noastre sau ale partenerilor nostri.
Este posibil ca datele tale sa ajunga si la terte parti in urmatoarele situatii:

 • Daca vom folosi servicii externalizate ale unei firme de servicii IT si administrare sistem;
 • Catre autoritatile publice care solicita conform legislatiei in vigoare, raportarea activitatilor de procesare.
 • Datele tale cu caracter personal sunt securizate, iar accesul la acestea este limitat angajatilor si tertelor parti, care se supun obligatiei de confidentialitate.

Pentru orice alte informatii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, scrie-ne la [email protected].
Iti multumim!