CREDIT IPOTECAR RAPID

Credit ipotecar – este termenul care te nelinisteste?

Nu te teme, cu noi alaturi, procesul devine mai simplu decat crezi.

Iata cum iti putem fi de ajutor: suntem dedicati in a-ti oferi informatiile esentiale si sprijinul necesar pentru a naviga cu incredere prin detaliile si ofertele de credit ipotecar.

Dar, ca sa incepi, iata cateva indicii importante:

Incepand cu suma minima de imprumut, aceasta poate fi de doar 5.000 euro. In ceea ce priveste suma maxima, poate ajunge la impresionanta valoare de 200.000 euro. Aici, totul depinde de criteriile tale de eligibilitate si de conditiile oferite de bancile partenere.

Si nu uita, ai de ales: poti opta pentru o dobanda variabila pe toata perioada de creditare sau pentru o dobanda fixa in primii 5 sau 10 ani. Aceasta decizie poate influenta semnificativ costurile totale ale creditului tau ipotecar.

In final, durata creditului. Cu optiuni variind de la 60 de luni pana la 420 de luni, nu trebuie sa te grabesti. Ai la dispozitie timp sa-ti achite creditul, ultima rata fiind programata nu mai tarziu de data implinirii varstei de 65 sau 70 de ani.

Pentru mai multe detalii si pentru a gasi cea mai buna oferta pentru tine, contacteaza-ne. Echipa noastra de profesionisti este gata sa te ajute in orice moment.

 
 

CREDIT IPOTECAR CAPITAL EXPERT ITI OFERA:

Profesionalism

Fondatorii firmei au o experienta de peste 15 ani in domeniul bancar, in special in activitatea de creditare a persoanelor fizice si juridice.

Negociem pentru tine costurile de finantare

Obtinem cel mai bun imprumut, negociind termenii si costurile din contractul de creditate.

Consultanta gratuita

Consultantul care se ocupa de dosarul dumneavoastra de creditate are un singur obiectiv: sa va obtina gratuit 100% cea mai buna varianta de creditare.

Desigur trebuie sa ne asiguram ca cel care doreste sa beneficieze de un credit imobiliar este eligibil.

Eligibilitatea: Cine poate lua un credit ipotecar? 

Sunt mai multe conditii pe care le vei discuta cu consultantul nostru. In orice caz, daca nu esti eligibil,  garantat si gratuit 100% iti oferim cea mai buna solutie sa devii.
Mai multe despre eligibilitate poti gasi si AICI.
credit ipotecar

Despre perioada, dobanda, durata pentru creditul dorit te rog acceseaza sectiunea ➠Credit Imobiliar.