CREDIT IMOBILIAR

Credit imobiliar – suna complicat?
Nu trebuie sa fie asa.

Noi suntem aici sa iti usuram procesul, sa te ghidam prin complexitatea ofertelor de pe piata si sa te ajutam sa iti indeplinesti visul de a avea o casa. Beneficiezi de experienta noastra si cunostintele noastre – totul, absolut gratuit. Incepe calatoria ta imobiliara cu noi acum!

Credit Imobiliar: Capcane si solutii

In intelegerea complexitatii unui credit imobiliar nu este o sarcina usoara. Capcanele de marketing sunt frecvente si pot duce la erori costisitoare. De exemplu, nu toate ofertele care au dobanzi mici sunt cele mai ieftine. Sau, nu toate ofertele bancilor vi se potrivesc dumneavoastra. Aici intervine iscusinta noastra, experienta si cunostintele noastre. Noi va scutim de alergatul dupa ofertele bancilor, de compararea lor si de stresul analizei. Deci, daca te intrebi: “Oare am facut cea mai buna alegere?”, “Ce ma fac daca nu am timp sa alerg pe la banci si ulterior sa ma ocup de dosar?”, noi suntem aici sa te ajutam.

Credit Imobiliar: De ce sa alegi consultanta noastra?

Sunt griji normale sa te intrebi: “Eu cu cine ma sfatuiesc?” sau “Fac bine ce fac?”. Pentru a scapa de aceste griji, ai nevoie de noi. Spre deosebire de alte tipuri de imprumuturi, cum ar fi creditul de nevoi personale sau leasingul financiar, un credit imobiliar poate crea un stres suplimentar. Nu trebuie sa porti tu aceasta povara. Suna-ne pe noi si te vom ajuta sa-ti cumperi casa fara sa porti grija dosarului de la banca. Si cel mai bun lucru? Serviciile noastre sunt gratuite!


De asemenea, spre deosebire de alte tipuri de imprumuturi (credit de nevoi personale sau leasing financiar), creaza un stres si de aceea capa de stresul asta si suna-ne pe noi iar noi te vom ajuta sa-ti cumperi casa fara sa porti grija dosarul de la banca. GRATUIT!

 

Credit Imobiliar: Conditii si Informatii

Credit Imobiliar: Valoarea, Dobanda si Perioada

credit imobiliar

Valoarea minima a imprumutului bancar poate fi de 5.000 euro iar cea maxima de 200.000  euro, in functie de criteriile tale de eligibilitate si de conditiile bancilor partenere.

Poti alege intre dobanda variabila pe toata perioada de creditare sau dobanda fixa in primii 5 sau 10 ani si ulterior variabila. Creditul se acordă pentru achizitia unei locuinte si pentru refinantare credit imobiliar preexistent, indiferent de banca.

De la 60 luni la 420 de luni, ultima rata nu mai tarziu de data implinirii varstei de 65 sau 70 de ani.

Credit Imobiliar: Garantii si Coplatitori

Garantia principala a acestui credit o constituie imobilul care se achizitioneaza, asigurarea de imobil, asigurarea de viata a titularului creditului (la unele banci) si veniturile participanților la credit.

Coplatitor poate fi sotul/sotia,o ruda de grad 1 (mama/tata, fiu/fiica) sau partenerul/partenera care are locuieste si gospodareste impreuna cu imprumutatul.  

credit imobiliar: Acte necesare

credit imobiliar
  1. Document de identitate
  2. Acord de verificare a veniturilor din salarii si pensii la ANAF. In cazul angajatilor MAI/MAPN – adeverinta de salariu in original, tipizat al bancii la care se solicita creditul. In cazul pensionarilor MAI/MAPN – decizie si ultimul talon de pensii (in copii).
  3. Document aferente veniturilor din PFA, chirii, drepturi de autor si dividende – daca este cazul.
  4. Documentele aferente imobilului care urmeaza a fi achizitionat.