BROKER DE CREDITE BANCARE

Cum te ajuta un broker de credite bancare?

Ce este un broker de credite?

  Mai este denumit si intermediarul de credite sau consultantul financiar-bancar, este pregatit profesional pentru a te sustine si a te asista in obtinerea unui credit bancar sau nebancar.
  Brokerul mentine relatii diversificate cu potentialii finantatori: banci, societati de leasing sau IFN-uri. Principalele atributii ale unui broker de credite:

  • Identificarea ofertelor de credite de pe piata, in functie de nevoia ta
  • Realizarea unui scoring preliminar al clientului
  • Identificarea celor mai bune oferte de creditare ce ti se potrivesc
  • Intocmirea su transmiterea dosarului de credit in analiza. Sansele de a obtine un credit vor creste considerabil, daca dosarul este bine intocmit.
  • Negocierea pentru obtinerea unor conditii / termeni / costuri mai bune pentru client.
  • Monitorizarea dosarului de credit in timpul analizei si pastrarea legaturii cu clientul pe tot parcursul acestui proces.
  • Oferirea de contacte pentru notari / evaluatori etc.
  • Participarea la momentul semnarii contractului de credit, pentru a se asigura ca interesele clientului sunt respectate.

  Cum te ajuta Brokerul de credite?

  In primul rand este consultantul tau financiar, nu al bancii! 

  Este interesat sa intelegeti ce inseamna un credit ipotecar sau de nevoi personale, toate implicatiile care pot aparea, iti explica procesul de creditare si iti pune la dispozitie mai multe oferte. Brokerul are aceleasi intetese ca ale clientiilor lui, este un consultant personal care este mult mai indicat decat daca te-ai duce la o singura banca.

  Succesul tau este si al nostru!

  In al doilea rand, noi asta facem in fiecare zi!

  Gasim oferte bancare potrivite pentru fiecare client, ii completam si depunem dosarul la banca, tinem legatura cu banca si rezolvam probleme aparute, te consiliem pe tine si iti clarificam toate nelamuririle, iti explicam pasii pe care ii vom urma impreuna, mergem cu tine la banca si la notar pentru a te sustine si ati explica ce semnezi etc.

  Oferim consultanta pentru a achizitiona unul din creditele de mai jos